CATERING

Amsterdam Flavours heeft een jarenlange ervaring als hi-touch cateraar op locaties door het hele land, met als eigen event locatie en creatief ‘hoofdkwartier’ op het Amsterdamse Westergasterrein. Zo hebben we de afgelopen jaren een klantenbestand opgebouwd, waar we gezond trots op zijn.

Wij gebruiken waar mogelijk verse ingrediënten uit het seizoen, die ook nog eens zo veel mogelijk uit de directe omgeving van ‘de locatie’ komen. Ingrediënten die overblijven worden op creatieve manieren gebruikt “No waste of food” staat bij ons in de praktijk voorop. Wij tonen ons respect voor de natuur en het milieu en werken uiteraard met leveranciers die dezelfde duurzame visie hanteren als wij. Amsterdam Flavours stimuleert gezonde keuzes bij de klant. Veel aandacht krijgen bij ons ook de vegetarische en vegan menu’s.

Met onze diepe ervaring zorgen wij ervoor dat alles tot in detail geregeld is, zodat men optimaal kan genieten op datgene waarvoor de gast gekomen is. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij ons voorop, wij willen de gast een unieke culinaire belevenis meegeven.

Catering op uw kantoor is ook mogelijk.

Dit zijn enige van onze leveranciers: brood: Le Fournil; Vlees, groenten en zuivel: Lindenhoff; Vis van As; Wild en gevogelte Pieter van Meel; Patisserie Pompadour; Kaas Kef; Wijn Arisz en Veros Vini.

Contact

ACTIVITEITEN