AMSTERDAM FLAVOURS - WESTERGAS

Het cultuurpark Westergas is een van de meest stralende plekken waar mensen elkaar ontmoeten in Amsterdam; ‘out of the box’ richting frisse visies; beslissen, zich inspannen en ontspannen. In het unieke stadspark met z’n historische Westergas fabrieksgebouwen, vind je inspirerend veel groen. Met veel mooie plekken voor het maken van creatieve en strategische sprongen: bewegingen van denken en ontwerpen, naar bouwen en maken. Ruimte voor grote en kleine evenementen. Meerdere horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden. Fijne ontmoetings-, werk- en ontspanningsplekken.

Contact

…Onze locatie vindt u op Westergas XL: De Straat – ons Amsterdam Flavours adres: Pazzanistraat 7, 1014 DB Amsterdam (M 06-17354009)

Ons Amsterdam Flavours ‘thuis’ telt 2 verdiepingen. Altijd exclusief gereserveerd voor slechts één groep gasten: u en de uwen! Hier worden de ontbijten, lunches, teas, diners en catering voorbereid. Diezelfde keuken wordt ook gebruikt voor kookworkshops, demonstraties, culinaire productontwikkeling en foto/film shoots.

Op de bovenverdieping bevindt zich een authentieke hoge ruimte. De historische ramen bieden je volop uitzicht over het Westergasterrein en -park en verwelkomen een vloed aan licht. Dit is een ruimte die een huiselijke sfeer uitstraalt, met een perfect decor voor privé events, diners, borrels, inspirerende sessies, trainingen, vergaderingen, kookworkshops, foto-shoots etc.Bij lekker weer staat of zit u heerlijk buiten of kunt u een wandeling over het terrein maken.Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat men zich optimaal kan richten op datgene waarvoor men gekomen is. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij ons voorop. En zolang u bij ons bent zorgen wij natuurlijk van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor een perfecte catering.

De Westergas-locatie is compleet corona-proef en voldoet dus overal aan de 1.5 meter afstand voorwaarden. De capaciteit van onze eigen locatie is zo aangepast dat wij u de vereiste veiligheidskwaliteit kunnen bieden: 

Om tijdens de bijeenkomst veilige bewegingsstromen te creëren zijn er vloermarkeringen en aanwijsborden geplaatst.

Overal bevinden zich handontsmetters, wegwerphanddoekjes en handschoenen.

Reguliere schoonmaak standaarden tijdens en na de bijeenkomst zijn uitgebreid.

Alle oppervlakken die tijdens de vergadering zijn aangeraakt, worden ook tijdens de bijeenkomst gereinigd met een desinfectiemiddel.

Wij beperken het aantal gasten dat tegelijk op onze locatie arriveert.


ACTIVITEITEN